2021-06-11 23:39:33

Dan škole

Dan škole je ove godine prošao u veselom i svečanom raspoloženju. Od 8 sati započela su sportske aktivnosti, radionice i kvizovi znanja.

 

 

Učenici 3. razreda su sa učiteljicom Marlenom Bogdanović prisutnim roditeljima ma pokazali koliko su napredovali u gimnastici tijekom kontinuiranih cijelogodišnjih aktivnosti Unverzalne škole sporta. Naši četvrtaši su sa svojim učiteljem Paškom Šarićem  uživali u vožnji biciklom i u tenisu  na mjesnom sportskom centru Slatina. 

​Drugaši su im se pridružili u sportskim aktivnostima zajedno sa svojom učiteljicom Itom Lalić.

Za to vrijeme ispred škole je odigran nogometni turnir učenika od 5. do 8  razreda. Pobijedili su učenici 5. razreda!

U školi su se odigravale razne radionice.U 1. razredu održana je radionica programiraja plesne koreografije učiteljica Renate Josipović i Fani Mravičić

Učenici 5. razreda su sa svojom razrednicom i vjeroučiteljicom Marinom Šimić imali kviz „slatki“ Vjeroznalci.

 

U izradi mjehurića od sapunice sudjelovali su učenici 6. razreda i učiteljica Rozana Alfirević.

Ni sedmaši nisu prošli bez kviza znanja iz Hrvatskoga jezika. Učiteljice Grozdana Vodanović i Ljubica Carević pripremile su kartice s pitanjima iz gramatike i književnosti na koja su učenici odgovarali.

S predmetnom učiteljicom Njemačkog jezika Marijom Jelavić osmaši su na satu uz pomoć tableta radili na e-knjizi o prehrambenim navikama.

Nakon radionica i sportskih natjecanja ispred škole održana je svečana sjednica Učiteljskoga vijeća.

Članovi školskoga zbora uz vodstvo učitelja Marina Ercega otpjevali su državnu i školsku himnu te još dvije pjesme.

Uslijedilo je obraćanje ravnatelja Damira Jukića koji je učenicima, koji su sudjelovali i postigli uspjeh na raznim natjecanjima kao i učenicima - najčitačima od 1.-8.razreda podijelio nagrade.

U svom obraćanju ravnatelj je zahvalio svim učiteljima na dobroj suradnji kao i ostalim djelatnicima škole te svima podijelio nagrade.

    

 

 

Svečanost je završila u ugodnom druženju uz domjenak.


Osnovna škola "Tučepi"