2021-04-08 14:24:26

Odluka o organiziranju nastave za prvi tjedan nakon proljetnog odmora

Zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji i preporuke epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije (SDŽ) te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite RH i nadležnim Ministarstvom donijeta je odluka prema kojoj će se nastava za učenike od 5. do 8.r. OŠ održavati po Modelu C, odnosno na daljinu, dok će se za učenike od 1. do 4. r. OŠ nastava održavati po Modelu A, odnosno neposredno u školi.

Dakle, za učenike od 1. do 4. razreda OŠ Tučepi, nastava  nakon proljetnog odmora počinje u ponedjeljak, 12. travnja 2021. - u školi, s početkom u 8 sati (jutarnja smjena). Molimo roditelje učenika od 1. do 4. razreda da razgovaraju s djecom o obveznom pridržavanju epidemioloških  mjera određenih na početku ove školske godine (mjerenje tjelesne temperature prije dolaska u školu, obvezno nošenje maski na hodnicima škole, često pranje i/ili dezinfekcija ruku, održavanje fizičke distance  i dr.). 

Učenici od 5. do 8. razreda OŠ Tučepi nastavu će u periodu od ponedjeljka, 12. travnja do petka, 16. travnja 2021. imati na daljinu (on line) preko platforme Loomen.
Dragi učenici od 5. do 8. r., potrebno je da svakodnevno (počevši od jutra) pristupate sadržajima koje su vam učitelji za taj dan postavili u virtualnoj učionici te da redovito  izvršavate postavljene aktivnosti i zadatke. Redovito čitajte obavijesti i upute koje vam šalju razrednici i predmetni učitelji. Ako nešto ne razumijete, i/ili vam je potrebna pomoć,možete kontaktirati razrednika, predmetnog  učitelja ili stručne suradnice (putem poruka u Loomen ili putem drugih s učiteljima dogovorenih komunikacijskih kanala) svaki radni dan u vremenu od 8 do 15 sati. Učitelji će vam obzirom na njihove druge obaveze odgovoriti u najkraćem roku.

O rasporedu sati biti ćete na vrijeme obaviješteni od strane svojih razrednika.

O novim uputama za organiziranje nastave bit ćete također na vrijeme obaviješteni.

Nadamo se da online nastava neće dugo potrajati i da ćemo se svi što prije vratiti u školu!


Osnovna škola "Tučepi"